Dimana Hatimu :((
Wednesday, 12 December 2012 ❖ 16:15 | 0 Comment [s]

 
 Bagi orangg laen tarikhh 12.12 .12 tarikh yangg palingg comey dan dan jugee boleh dijadikan tarikh yang istimewa :) . Tapi sayangg , tarikh nieyy bagi saya tarikh yangg sangat malangg .Harii niey awakk putuskan smue ikatan kite selepas kejadian kemaren . Hmm . Maafkan saya. bukan niat saya untuk menyakiti hati awak. saya tak bermaksud. tapi, memang keadaan tidak mengizinkan. saya tak bermaksud wak. saya tak nak semua ni terjadi. saya taknak. tapi, ia tetap terjadi tanpa saya sedari. saya pun tunggu saat ni. dah lama tunggu. saya harap awak mengerti perasaan saya. saya cuma insan biasa yang akan melakukan kesilapan. saya lemah wak.

saya tahu awak marah. saya tahu awak sakit hati. saya tahu awak kecewa. Lepass saye text awak bgtau kite tak jadi pergii awak pun tak reply text saya :( kenapee wak ? saya tunggu text awak . punyee lah tnguu tnggu tngguu .Hanya Allah jelahh yangg tahuu betape rsaunye saye kat awak . saye takot jadii paper kat awakk . Sebeb slmeniey awak tak pernahh buatt camniee . Diam tanpa satuu pun msg dan call . Hmm . saya keluar dan tepat pukul 6, saya terjumpa awak dgn kawan awak. saye tgk awak. Tapi, awak lansung tak berpaling ke arah saya. Sedihnya saya wak. Dalam hati saye, mane awak nak pergi? ;(

Tak lama selepas itu, phone saye vibrate. Saya dapat text dari awak. gembirenye saye mase tu wak. gembire sangat. Sayee pun bace text darii wak . Luluh hati saya bila saya baca. Awak cakap awak kecewa dgn saye. Awak sedih. Saya ni tak faham perasaan awak. Tapi, perasaan saya? Awak faham ke? Saya baca tapi saya tak balas sebab parent saya ada. Hm. Awak. Awak. Saya mintak maaf sangat. Maghrib saye sampai dekatt rumah . Saya check fon sayee . Sayee tgk awak xmsg pun sayee bgtau dha balek . :(( Biasee awakk tak mcm nie punn , Kenape nie? Kenape sampaii mcm nie awak marahh dekat saya . awak . saye ade alasan yangg kukuh kenape kite xjadi pergi . Hmm bukann tu pun awakk tak bolehh nak paaham sayang ?

Manee awak yang saya kenal ? Awakk sorang pemaaf ! awakk sorang memahami . Tpi , kenape hati awak tbe3 berubahh . Sayee tak mampu buatt ape3 lagii , saye dha berusahe pujukk haty awakk p saye gagal . Sayee nglah . hmm Sayee hanye mampu berharap awwak maafkan saye dan kembali padee saya lagy . :)


Older Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nana Hana. Gone 15. Please be nice here and enjoy your stay! :D
Replace This With Your Own Profile

Facebook
Twitter
Blogskins



" />

Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: